HOME DÉCOR

Home decor

Serviciu potrivit atunci când ai nevoie de Proiect tehnic pentru mobilierul custom-made sau atunci când mobilierul tău este deja instalat și montat, dar este necesar un Specialist pe partea de Decorare. Țin cont de toate elementele decorative pentru a înfrumuseța și personaliza spațiul de locuit. 

Mobilier: alegerea pieselor de mobilier care se potrivesc cu stilul dorit și care sunt funcționale pentru spațiul respectiv.

Textile: utilizarea de perdele, draperii, covoare, perne decorative, tapițerii pentru a adăuga culoare, textură și confort.

Culori și vopsele: selectarea și aplicarea de tapet sau vopsele pentru a defini spațiul.

Artă și decorațiuni: utilizarea de picturi, obiecte decorative, oglinzi, ceasuri, vaze care adăuga un punct focal în camere.

Iluminat: alegerea și poziționarea corpurilor de iluminat, cum ar fi iluminatul central, veioze si lămpi de podea, pentru a crea un iluminat adecvat și pentru a accentua anumite zone.

Plante și flori: adăugarea de plante de interior și aranjamente florale aduc natura în spațiu și adaugă vitalitate și culoare.

Elemente decorative tematice: utilizarea decorurilor specifice pentru sărbători sau evenimente speciale.

Serviciul HOME DECOR cuprinde toate detaliile și obiectele care, împreună, contribuie la crearea unui mediu plăcut și armonios, fiind și cel mai de impact rezultat într-un timp scurt.

Timp: 2-6 saptămâni.