DESPRE

Salut, sunt Andreea Anghelescu și valorific bucuria de a trăi simplu, în ton cu tine și cei dragi, îmbrațișati de sentimentul de “acasa”. Am absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, secția Arhitectură de Interior, iar în urmă cu cațiva ani am creat Acromatic – arta de a clădi și de a contura lumi interioare de liniște și iubire pentru familie.
Acromatic este despre ferestre luminoase și tonul cald al lemnului în mix cu detalii minimaliste și funcționale pentru stilul tău de viată. Este drespre armonia dintre obiecte care vibreaza. Este despre “acasa” în ton cu tine.
Tihna este sentimentul-miez care ia viața în spațiul conturat de acest design.
Nuanțele de nude emana căldura sufleteasca, echilibru și totusi personalitate.
Acromatic creeaza spațiul care te inspiră.

Arhitect Andreea Anghelescu | Servicii Home Design

Arhitect Andreea Anghelescu – servicii complete de amenajari interioare si home design in Bucuresti si Ilfov. Ai o intrebare? Contacteaza-ma acum la +40 733 064 181 sa stabilim o intalnire pentru a amenaja noul tau proiect de interior. Acromatic – minimal, functional, confortabil. Sunt alaturi de tine de la idee, la implementare. Impreuna cream spatiul care te inspira. Consultanta Gratuita Online Azi! Acromatic Home Design | Servicii Home Design.